İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Anadolu Lisesi

Ertuğrul ÖZKAYA - Okul Müdürü

1966 yılında İstanbul da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’un güzide ilçesi Zeytinburnu’nda tamamladı. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Küçükçekmece’de her tür ve derecedeki okullarda öğretmen ve yönetici olarak görev aldı. Son olarak Gülten Özaydın Ç.P.A. Lisesin de kurucu müdür olarak görev yaptı on yıllık müdürlük görevi içerisinsde Küçükçekmece Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi nin kurucu müdürlüğünü yaptıktan sonra kadrosunun bulunduğu Gülten Özaydın ÇPAL de 8 yıllık görev süresinin dolmasını mütekiben 20/06/2022 tarihinde Bakırköy Halk Eğitim Merkezine müdür olarak atandı ardından 02/08/2022 tarihinde okulumuza Müdür olarak atanan Ertuğrul ÖZKAYA evli ve iki çocuk babasıdır.