İSTANBUL / BAKIRKÖY - Bakırköy Anadolu Lisesi

Ara

2021-2022 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI 05 ARALIK 2021 PAZAR GÜNÜ YAPILACAKTIR. ÖĞRENCİLERİN GENEL DURUMUNUN GÖRÜŞÜLECEĞİ TOPLANTIYA TÜM VELİLERİMİZİN KATILIM SAĞLAMASI RİCA OLUNUR.

TOPLANTI ÖĞRENCİNİN BULUNDUĞU SINIFTA YAPILACAKTIR.

Ekm

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem 1.yazılı sınavları 1-9 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulu 21/10/2021 tarihinde saat 15:00 te Gündem maddelerini görüşmek üzere Okulumuz Konferans Salonu'nda toplanacaktır.

Tüm velilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

Eyl

Beklemeli durumda olan ve Sorumlu Tek dersi kalan öğrencilerin "TEK DERS SINAVI" 22 Eylül 2021 tarihinde saat 11:00 de yapılacaktır. Tek ders sınavna girecek öğrencilerin sınav günü saat 10:00 da okulda olmaları gerekmektedir.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ VE SINIF LİSTELERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE YER ALMAKTADIR.

Ağu

Sorumluluk sınavları aşağıdaki programa göre 1- 10 Eylül Tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz sınava gelirken Pandemi koşullarını dikkate alarak; maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edeceklerdir.

Ağu

12. SINIF ÖĞRENİLERİNİN DYK KURSU BAŞVURULARI 24-30 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. BAŞVURU YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN E-KURS MODÜLÜNDEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

E-KURS BAŞVURU ADRESİ:

Ağu

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARI, 11/08/2021 TARİHİNDEN İTİBAREN YAPILACAKTIR.

KAYITLAR PANDEMİ KOŞULLARI DİKKATE ALINARAK BELİRLİ BİR PLAN DAHİLİNDE YAPILACAKTIR.HANGİ ÖĞRENCİNİN HANGİ GÜN KAYIT YAPTIRMAK İÇİN GELECEĞİ  AŞAĞIDA İLAN EDİLMİŞTİR.

KAYITLAR SAAT 10:00- 16:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

KAYIT EVRAKLARI OKULDAN VERİLECEK FORMLARDAN OLUŞMAKTA OLUP, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ KİMLİK DIŞINDA YANLARINDA HERHANGİ BİR EVRAK GETİRMELERİNE GEREK YOKTUR.

KAYIT OLACAK ÖĞRENCİNİN ANNE YADA BABASI GELECEKTİR.(ABİ -ABLASI YADA BAŞKA BİR AKRABASI KAYIT YAPTIRAMAZ.)

KAYIT SIRASINDA PANDEMİ KOŞULLARINA DİKKAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. (MASKE-MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLECEKTİR.)

Haz

Bütün sınıflar düzeyinde yüzyüze eğitim 7 Haziran 2021 Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Bütün sınıflar Pazartesi ve Salı günleri okula geleceklerdir. Derslerimiz saat 09:00 da başlayıp, 14:10'da sona erecektir.

May

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem ortak sınav tarihleri aşağıdaki linkte yer almaktadır.

9-10 ve 11. sınıf öğrencilerimizden 2. dönem sınavına girmek isteyen öğrenciler 24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren yapılacak olan sınavlara katılacaklardır. Sınava girmemek için dilekçe verecek öğrencilerimiz 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 16:00'a kadar dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeyen öğrenciler sınava girmediği takdirde girmedi olarak not ile değerlendirilecektir. Bu nedenle sınava girmeyecek öğrenciler mutlaka dilekçe vermesi gerekmektedir.